Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

yess! ahaha

salam and greetings (: . oke, here nak post pasai qeja Law.! firstly, killer subject!! gi-la kot. aku dah la bengong bi, and this SEMESTER no more BAHASA MELAYU. full in ENGLISH. konfem nanti aku terer speaking. HAHA =,= . Commercial Law. Lecturer sangat best! tapi, aduhh speaking sangat la. Puan, saya tak bapa nak paham la Puan cakap apa (:, bukan saya saja. budak Chinese pon tak paham. ahaha! nampak sangat kami bengong. ahaha! okayy, kat POLIMAS course aku AKAUNTASI. tapi ada subject LAW. why? sebabnya, senang nanti kot kot depa tanya bab tue. tapi tue la, payah sangat! buku pon dah la 100% in ENGLISH. mampuih aku nak paham. qeja Puan bagi aku dah siap!!! ((: suka!suka! sebab buat sendiri, tak copy dari kawan. bagus kan dapat student cam saye (: kan?kan? HAHA. tinggai lagi 1hour nak umoq 18 taun (: .  

happy birthday to me and my twinny <33 :))

11.00pm (:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.