Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

5 lebih pagi

sampai bila la aku nak tidoq tapi terjaga pagi buta. because of what? resdung. =,=' serius letih. nasib baek time dok hostel sem1 tak jadi camnie. tidoq dan jaga dengan senang hati. hmm, actually benda nie jadi last year. dah lama jadi, aku mmg ade resdung. tpi tadak la teruk sangat. kalau wat treatment pon at least naik debu nipis. but NOW, bukan setakat deu nipis, malah berketui-ketui. teruk sangat kan? jadi camtue sebab stop treatment dah. yelah, mna sempat nak pegi. dah dok hostel an. hmm, tapi jadi lebih teruk time gado dengan paan masa sem1 dulu. qeyau tamaw tamaw. last last demam. so bila demam selesema then jadi la lagu nie. tak ley kena aircond. klu kena aircond mesti tak ley nafas. teruk sangat la. hmm, malam malam jadi lagu nie la. lani dah koi lima lebih. tak tidoq lagi. hae, selalunya mangsa aku paan. tapi kecian kat dia la. asyik ggu dia tidoq ja. sorry sayangg. lepaih ney, tataw nak wat pa dah. tunggu ja la sampai subuh. ;(

good morning :))

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.