Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:
semalam saja bukak blog. then tgok shera ade citer best. bukak bukak pasal minah sorang ney cakap "perempuan pakai tudung hanya menutup LOVEBITE" W.T.F laa. okay okay. listen, bukan nak cakap aku ney BAIK sangat la pakai tudung. tapi kalau Islam tak suruh kaum Hawa pakai tudung suma orang Islam kat dunia ney no scarf at their head la kan. Islam suruh, Tuhan suruh, so. apa yang nak ditentang. pakai je la. aku memang kawan dengan budak budak free hair. ang i dont care, tak kesah langsung. tak memilih kawan. go ahead la kalau tamaw pakai tudung. bila hati ikhlas pakai, like Noor Hazidah bt Kaderan, ade dah niat nak pakai. oke apa? Nur Amanina Aisya bt Ismail ade niat nak pakai, oke la kan? tapi aku serius la tak suka la kalau orang tak bertudung, tapi tentang pasal tudung. tudung zaman sekarang boleh ber-style lagi apaa. ingat kolot kot? and, memang betol ade orang pakai tudung nak tutup dari kesalahan and not ALL wear scarft like camtue. ade yang tak. so, janganlah pandang orang pakai tudung macam tue. :)) serius bace yang link shera bagi bengang sikit la. tapi dosa dia, dia tanggung :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.