Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

dari belajar ke karoke

tadi, sampai kelas koi 8.45 am kot. then bie cakap pah tak mai. ouhhh, frusto la. sayangg i tak mai kelas. okayy, no hal. so, dh tawu pah tak join untuk today punya aktiviti. tengok tempat depan tadak sapa, tanya along. dok mana? along nak dok belakang. okay fine. aku leh dok tempat dia. sebelah kiri nik, sebelah kanan kinah. kami kena pusing belakang sebab puan guna LCD. so, berdepan dgn zaila. tapi hari ini punya kelas. tadak sapa amik perhatian. 



cuba bayangkan, dari koi 9 untill 12 non stop talking. 12 break sat, smbung sampai koi 12.30 , hebat dak? so, bila dok dengan farah, ina, bie, kinah, zaila, dan nik. akan membuatkan diriku akan menyembang. dari gosip ini ke gosip ini. HAHA, hebat kan kami? :)) dan mencipta short form yg sgt bernas dari farah dan bie. haha. 
bila habes kelas.



first sekali kami tangkap gambaq. :) cam besa, i'm the photographer :D , aku pulak yg bawak kamera, lagi cun laa! dok klik sana klik sini, pi teqpa jitra mall sat. kedeqah. halah! pakat lapaq, dok pung pang pung pang. kononnya nk karoke la. HAHA, oke, actually kat kedai makan tadi ada lagu hindustan. siap nyanyi tang situ time makan. HAHA. halah, semua peminat hindustan. haha. 



then pi aneka. nk tengok time table movie. ihh, serius tadak cita syokk. so, tapa. pi beli shawl untuk farah. klik sana klik sini. paih tue, ada la seorang hamba Allah ini, okayy hamba Allah yg sgt dengki kot kat kami. kami dok klik sana klik sini dia hambat kami balik. mana kojiaq pon! tak padan security guard. bukan nk kutuk, kami tak bising, tak kacau orang, dan JITRA MALL IS PUBLIC PLACE. so, okaykan kami klik sana klik sini. bie sangat bengang dan membuat laporan kepada kawan baik hamba Allah itu. :)) , good job sayangg. then, bie kol her sis tanya tempat karoke yg sempoi. kak dia suh pi C Mart :)). lagi besaq, lagi hebat dan puas :)) 



kami berjoget sana, berjoget sini dan melalak sana melalaki sini. 1jam melalak dalam karoke, 1jam dok menari dalam tue, dan 1jam lapaq ayaq! haha, gi-la. mana penah aku buat qeja pi karok sampai gutu. dulu dgn BFF tadak la gila teqa tue. pi karok dgn paan. aku sorg ja yg melalak. HAHA, klu dok dlm qeta dgn dia sambil dengaq radio baru dia nk melalak. HAHA, babyyy, serius enjoy hari ini. iloveyouu babe! 


sincerely ; SR :)



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.