Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

dina adlin yg actually tak berapa gemokkk! ;D

baru bukak blog nak post sedih pasai paan tak jadi. asal? tengok si montel yg dulunya perkasa. what. haha. tak jadi nak post sedih. ade pulak dia amek aku punya picture yg hot dlm blog pegi letak dlm post dia hari ini. mana bolehhh awakkk!! org baru hot tengah WC tadi, konon bajet hot, tapi terlebih hot bila dina dah masukkan picture saya dlm blog dia hari ini. ;D .

hari tue post pasal angah. pikah sampai gelak gelak baca. dina dina, angah skrg 1 geng dgn bestie pikah dulu taw. dahsyat kan? dunia kecik ja kan? :)) , mmg tade topik sgt la tue nk post ape sampai kena post pasai kawan awakk. haha, okayy firstly, awat rambut cicak-man yg dina sayangg tue pendek eh? nak tergelak pon ade.! haha, tapi tak pe kemas. tak macam paan serabut kucing! tengok rambut cicak-man dina teringat student boy JASTECH yg selalu bengang bila cikgu potong rambut depa time assembly. haha.

kalau dina ingat kan, ingat tak kita first kenai tang mana? tang padang. form4 okayyy :). dina cotcetcotcet je keje. citer pasai sekolah Convent dina. ingat takk nehh? klu tak ingat, bagi ingat jugakkk! pikah suka dengar cerita dina, bukan apa. tak best pon cerita dina, tapi cara dina cakap. comel je. haha. dgn gg dina, haha. like a rabbit. err, tikus pon ada. haha.

lepas sports day over, jalan pon dah tak tegur. tapi pikah kenai dina. just tak ingat nama ja. haha. tak penah tegur, tak penah cakap. haha, lawak kan? bila pikah masuk hostel form5 baru pikah kenai dina. mula mula adalah org cakpa geng biro itu la, ini la, wat keje ntah apa apa. terpengaruh jugak. yelah tak kenai lagi kan. tapi bila kenai dari 'dia' HAHA bersama sama. :)

dina ketua aspuri paling sempoi! sebab tue pikah senang dgn dina. kenai adik angah pon tak sangat. haha, kdg kdg rasa segan nak masuk bilik biro sebab ade geng geng pahlawan. tapi demi 'dia' nk tanya keje sekolah sanggup pegi. HAHA, pikah kalau masuk mesti suka check kan? dlm rak, dlm loker, cari benda yg boleh makan. haha.

dina dina, ingat tak kita kena dgn teacher? dahla lampu merah, tak nak dgar org baca yassin pulak. kita lepak dekat bilik biro ramai ramai. tak gila ke namanye? HAHA. kita horey horey dan bila pikah nak kuar ternampak teacher datang dgn senyuman yg agak menakutkan. dan kita semua dgn muka kering pegi surau. HAHA. dan bila time pred, dina cakap teacher nak denda. pakat suma tak leh tidoq. haha, last last, kita kena rotan dgn teacher. haha. sakittttt. tapi tak sakit sgt bila teacher tengok tgn kita besok pagi. baikk ka teacher? :)) .

nak tawu takk dina. teacher pregnant sekarang. abah cita ritu. time abah cita dh 2bulan. teacher happy sgt. yelah dulu jaga anak anak buas. sekrang jaga anak comel. sendiri pulakk. :) , dinaa, iloveyouuu. sayangg dina. surat dina bagi time pikah pred ada lagi dalam purst pikah taw :)). nanti datang Alor Setar. gitaw taw! iloveyouuu :))

ikhlas ; dina tak gemokkk! haha. saja jaa. haha. dina still macam dulu :)



suka tengokk gambar dina neh. rambut dah panjanggg. dah comell! dah happy :))

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.