Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

ihateyouu, sangat!

memang bengang ya rabbi sangat rini. mulut nehh kira nak maki jaaaa. call tak angkat, message tak reply. dah tue, bila dah habes kelas ingat nak ajak dating tapi call tak dapat. mana babiiii pon! bengang bengang. tapa, sabaq lagi. paih tue, call lagi. operator jahanam dok cakap. lagi nak angin. message kat kak ngah. tak replyyy. 'ihh' . dah tue, message kat dia. message mmg bengang gila la. tengah drive call kak ngah. tak angkat. 'aduhhh' . tak pa la. bila sampai, call lagi dia. tak dapat. fine! off phone. then, dalam 30minutes on balik. ada message and tiba tiba bunyi calling from him. bising bising kat dia punya gila. dia nak jumpak. sorryy, tak hingin! aku dah bukak baju pa nak kuaq pulak. sudahhh! tapala, lepaih letak phone secara kasar, kak ngah message cakap 'dah gerak paan dah' okayy tapa. dok sat tue, dia message. agak message 3x dia cakap dia tue HAMBA aku dari dulu sampai la. gila! aku tak penah anggap dia macam tue, awat dia anggap dia macam tue. so, mintak break!! dan tanpa membuang masa kepak simcard maxis! tak pikiaq apa dah! simcard tue dah terbahagi kepada dua dan sekarang di dalam tong sampah!! aku lakukannya. aku memang dah habes bengang. kalau dia nak aku pakai simcard tue, hg buat kat aku sim tue kat tempat qeja hg! hanset aku, aku baling sebab hg. lanie simcard! bodoh kan aku?! =='




lots of hatingggggg,
syafiqah

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.