Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

=____='

mama, boleh tak jangan kacau time pikah drive? pikah tau la mama. sekarang kan hujan, mestila pikah bawak slow. mama neh, asyik nak marah aja time pikah drive. mana laju pon. just 80km/jam. standard kan time hujan? neh tak, mama suruh bawak slow. aduhaiii, dah tue. kereta depan break mama suh pikah break jugak. jauhhhh lagi nun la ma. mama neh.

actually tadi, ada makcik neh pintu kereta belah driver tak tutup rapat. dah HON! banyak kali, tapi dia still tak perasan. dah la hujan. mintak mintak pintu tak bukak laaa sendiri. dengan hujan dengan angin. bahaya sungguh makcik tue.

style dak lagu saya? haaaa! special kan? ;p . about Girls Generation :)) . tadi pi City Plaza rasa macam nak beli ja shawl pashmina. tapi, duit. LOL! dah try buat ala ala hana tajima tadi ;p. Paan cakap "okayy la muka baby. comel dah" tapi dia buhung! HAHA

that's all. SR :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.