Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

thank you friend

dina, thanks sebab faham hati pikah. thank you sgt. dina bagi semangat kat pikah ;p . sebab tue sayang dina ;)). ayat dina tue, hebat la. thanks sangat.

dina dina, pikah dah tak larat nak tengok dina qeyau. pikah tau, dina kalau gado dengan wansyapit mesti dina qeyau kan? dah la dina. pikah tau, dina cam pikah jugak. sayang depa. tapi pikah tau dina lagi tabah. sebab dina jauh dgn dia, dina jarang jumpa dia. teqa tue pon boleh gado. teqa pikah dok dekat pon gado. and hampir setiap hari dinaa.

dina dina, dina tau dak masa dina couple dgn degawan dulu pikah tak suka. ;p sebab degawan tue suka cari pasal dgn pikah. kalau kat sekolah pikah jalan tepi dia mesti mulut dia kata kat pikah. pikah heran gak awat dia suka nak gado kat pikah.

paih tue dina ada scandal dgn abang wan. pikah pon tak suka. sebab apa? abang wan tue his a player la. playboy paling famous. pikah tak maw dina rapat rapat dgn dia ;p . jahat dak? tapi pikah senyap je la. haha

and sekarang dina couple dgn wansyapit. dina dah macam happy kan? pikah suka baca blog dina kalau dina post pasal dia. sebab pikah rasa hamp comel and sweet :)). and pikah dah boleh agak kalau dina gado dengan dia. :)

dina, dunia nie takdak sorang pon perfect. tapi bagi kita depa tue perfect sangat. kalau dina sayang wansyapit tue dina cuba la kekal hubungan hampa nah. sebab pikah dgn paan tk macam dulu. pikah tak tau sampai bila pikah boleh kekal dan jaga hubungan kami. :) so dina, jaga la nah. iloveyouu dina :))



truthly,
SR :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.