Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

paan ohh paan

aku tataw nak post menatang apa pasai hang.
hang igt aku suka post pasai hang? HAHA
hang bukan nak baca pon noh.
kalau aku touching lebih kot la aku post pasai hang, paih tue ada maki maki sikit
pagi tadi sapa suh hang kacau ak tidoq.
koi 4am hang call aku, bila aku gayut dgn hang hang kalut nak tidoq. maw aku tak bebai
aku kan suka wat over bila dgn hang


weh, paan weh!
hang igt aku suka ka rindu kat hang?
hang igt aku suka ka tunggu hang tiap malam?
hang igt aku suka kot kita dok gadoh tiap hari, padahai benda kecik.
aku tak suka. dan paling aku tak suka time aku rindu hang. hm, hang bukan ada perasaan pon!


semalam, awat hang malukan aku?
gamak hang b.
aku tak penah malukan hang
ikotkan hati, kita dah break.
aku pon dah tak maw kapel dgn hang, klu pgai hang cmnie
tapi, aku sayang hang. nak wat lagu mana.
hang bukan respect aku.
hati aku lanie, hang bukan amek taw. hang tak kisah
hmm,
b, aku tataw saipa aku sayang hang.
aku tak suka sayang hang b.
b bodoh ;")

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.