Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

result spm :))

aku dok dengaq banyak kali dah result nak kuaq. sat 13hb, sat 14hb, sat 17hb hat mana? aku tanya Paan dia kata 23hb. tgok dml FB gila tue. yang tue kot noh. ihhh ihh, takot ngat aih result spm nk kuaq. dulu time aku dulu, relaks ja. takot takot gutu ja la. tadak la sampai demam demam. okayy la kan? :) and thank God , aku dapat cukup cukup makan ja la dgn diri aku neh. :)) , okayyy! enough! stop talking about dulu dulu! HAHA. back to the story. awat aku takot? bukan Paan hat takot. sebab, aku ajaq dia Math time exam. aku ajaq dia Akaun sikit time dia exam. tapiiiiiiii, time dia exam dari hari pertama dok dlm dewan sampai la habes dlm dewan kami gadoh :). kalau dia dapat DOWN, aku mmg rasa bersalah gila. tapi kalau dia dapat OKAY DOKAY aku senyum ja la. haha. aku tanya dia ritu dia target bapa A? dia kata "bby nak b dpt bapa?" aku kata la "bby nak b dpt 4A's or 3A's :))" dia kata " b target 3A's ja syg. sebab time spm kita gadoh kan?" dia tgok mukaaaa aku. aku tunduk bawah ja la. dia pegang tangan aku and say "kalau Math b dpt A, bby nk bagi apa?" aku tgok muka dia dan cakap "senyum paaaaaalinggg manis :))" dia cakap "giilaaa!" haha. tapi kan tapi kan, aku hopely sgt la dia dapat 3A's. Amin. and Math A :) tak kesah la A+ or A- aku tak kesah. janji A.


p/s to b gendut ; klu dpt result cukup cukup makan pon okayyy b :) . janji tadak failed. :)








sr :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.