Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

breakfast together ;)

tadi bangun awaiiii. sebab dengaq bunyi alarm. heeee, dah tue tengok ada msg Bibiee. aloll, Bibiee marah pulakk. ingat nak breakfast sekaliii. punahhh semua. then call Bibiee, okayyy he's sleeping. and his voice err SEXY ;p . agak tegang jugak tadi. gadoh sikit. besa la kami.

then, lepaih agak tegang tadi kami pi laa dating kat MCD. err dating eh? takk takk. correction error. breakfast :)) . tunggu dia kat park bawak tanah dalam 10minutes dia mai dgn Nouvo kesayangan dia tue. prehh! prehh! mai tadi. dgn muka bangun tidoq, *alahaiiii comelnyeee

dia bagi kat aku 4naskhah yang dia curik kat MCD diaa demi aku. haha. aku pon keqat laa naskhah tue sebab kat bawak ada kupon utk kami. err aku ka yg keqat? takkk takkkk. DIA yg keqat ;p. kami dua pon pila gedek gedek jalan pi MCD. sambil berpegangan tangan. jeles eh? toksahhh dok kalut nak jeles laaa ;D

paih tue pi la order. tadi dok gado "satgi baby order nah" "apa pulakk babyyy! bie laaa order!" "tamaw laaa. bie segan. depa kenai bie" "ihhhhh, kita pi sama sama laaa" "tamaw! babyy pi laaa orderrrr!" . bengonggg kami dua neh. dah order apaaaaa. Bibiee order bubur. sedappp. teringin nak makan. pi order pulak. haha. gadoh pulak kami neh. dok hang aku hang aku. last last dia pi order untuk akuu. *sweetttkan?

kami dok sana sampai koi 11.15. then byebye. ;D. besok dia cuti, kesian dia rini tidoq dia aku kacau. besok dia tidoq puaihh puaihhh nohh. iloveyouuu babyyy. lupa nak tangkap gambaq breakfast kami tadiii. tadi ajak dia tangkap gambaq dia tamaw ermmmmm! tapi tapa, len kali kami tangkappp gambaq kami boh dalam blog ;D

that's all for today. ty

iloveyouuu Bibieee ;p

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.