Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

04052011 ; dating again? ;))

hello followers :)

bangun subuh. then rasa macam kereta abah guna. okay, amik phone. "TUTTTT TUTTTT" pick up the phone bie. tak angkat. "tidor kot" . message dia. then terlena di buai mimpi indah. tiba tiba, "aduhhh! sapa call neh?" bie call. then cakap cakap. rasanya dia call pukul 7.00am kot. sebab mama tak pi lagi kerja. so, decided tak yah dating sebabnya abah guna kereta. dan nak mampus kalau dia amik kat umah. cari nahas sangat la. so, continue tidur yang di buai mimpi indah.

tiba tiba, dengan keadaan yang mamai angkat phone. bie call. "bie dah otw neh!" and i was like "what the?" "bie otw dah. kita keluar kan rini?" " biee, tadikan cakap tak date bie" dengan mata yang bulat dan membulat macam bola! "tapa la, bie melawak ja. hmm," "alahh, bie nak kuaq eh? jom la kita kuaq. ciann sayang baby neh." "mmmm, okay. pukul 10 lebih bie kuaq umah bie call" "okayy bie" . bangun dan cari baju apa yang nak pakai.

pukul 11 tunggu depan rumah. "ihhh! mintak mintak la tadak sapa yg nampak" HAHA. takut punya pasai. bila bie sampai, kalut kalut naik keretanya. dan! alamak! kantoi jiran. tak nampak kotttt ;p. dan buat buat macam tak nampak apa apa. menuju ke Pizza Hut dengan mulut yang berceloteh bercerita pasal itu dan ini.

bila sampai kat Pizza Hut terus order Spagheti. okayyy! bapak sedap!!! nyummmyyyy :))). lepas lepak lepak kat Pizza Hut pergi Aneka. lepak lepak dekat Foodcourt JM. sembang sembang. bie makan laksa. yerkkkk!!!! bau diaaaa. agak berbau. laksa KANTIN TERBAIKKKK :)). lepas pi lepak lepak. sembang HANG AKU HANG AKU. pi teqepa kerusi urut. just one word "UHHHHHHH!" gila selesa! hahaha. habis RM2 kat situ. haha

macam besa, kalau pi Aneka mesti main bowling. favourite our hobby. dah lama tak main. dan tak ramai. agak best! :)). banyak amik gambaq kat sana. macam macam ragam kami buat. dan video! nanti saya upload video :)). dan habis main bowling, pi teqepa kerusi urut lagi. dan "UHHHHH!!" hha. then, balik umah. :))


P/S : Farhan ; sorry hadiah tak menarik. dan thank you for today dating. iloveyouu
        Khairizah ; thank you for laksa kuah lemak! iloveyouuuu ;)


 err, tak lawa ponnnn. kad saya bagi kepadanya ;)


raybann baqu diaaaa. bawak pi meqeta. cam paaa gieeeee 


hha. nak boh dalam FB!!!


my champion :))


tau terer. ty ;p


Arabian Ladyy ;)


bajet HOTTT
__________________________________________________________________________


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.