Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Alhamdulillah (:

babe, aku rasa syukur la apa yang aku dapat. result for Disember 2010. aku tak dapat tinggi macam kawan kawan aku yang len, aku just dapat pointer 2.89. for me, it's enough. dah the best aku buat jawapan time exam. semua subject yang aku takut semua dapat C. thanks God. mesti hampa heran kan, dapat pointer 2.89 dah bersyukur macam orang dapat 3.5 je kan. haha, actually, kursus diploma Akauntasi adalah satu kursus yang agak susah. in BI. dan juga banyak mengunakan kalkulator. bukan macam Prinsip Akaun yang sekolah tue, tinggi lagi dari sekolah. lecturer pon cakap semester 2 it's killer subject. ;)). dan aku rasa puas sebab tak kena repeat paper. thanks God :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.