Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

i'm very sorry and thank you ;')



huh. susahkan hidup neh. kena banyak sabar. tak leh mengalah. aku mengalah ke? hmm, entah la. rasanya melarikan diri kot. aku nak luahkan perasaan aku dalam blog. boleh tak? hampa nak baca ka weh? dia selalu cakap kalau ada masalah mesti tulis dalam blog. hmm, nak buat macam mana lagi, hat neh ja tempat aku meluahkan perasaan aku yang terbuku di hati. aku kan, aku rasa aku dah keputusan yang aku sendiri tak pasti atau dak. aku rasa aku yakin dengan keputusan aku, tetapi kadang kadang aku rasa aku tak yakin pulak. heqan dak? pelik kan aku.

aku tak tau aku nak luah kat sapa. aku tak sure, sebab aku rasa macam tadak sapa yang nak paham aku sekarang neh. aku tak suka perasaan macam neh, hati aku rasa dupdapdupdap ja. aku rasa macam aku neh overthinking la. tapi, aku rasa aku tak overthinking. hmm, aku tak paham dengan diri aku. hampa paham dak? aku, aku buat keputusan nak *****. hmm, aku rasa macam menyampah. dan tak adil untuk dia. sebab apa aku buat macam tuee, personal ;'). serius, hati aku rasa macam tak sedap ja. aku rasa macam aku tak boleh hidup tanpa dia.

aku cakap kat dia, kalau aku ***** dgn dia dan dia dapat sambung belajaq kat poli aku aku rasa dia jodoh aku. tapi, jodoh maut di tangan Tuhan. aku hanya cakap. tapi kalau Dia kata hat tue bukan jodoh aku, aku terima. aku buat macam neh ada sebab. tapi aku takut dia salah paham dgn aku. aku sayang dia. sayang dia tequk. tak penah aku sayang laki cam aku sayang dia. dia macam frust bila aku kata gutu kat dia. dia memang tak buat salah apa, dan kami tak gaduh. entah la. aku rasa macam nak demam bila aku pikiaq semua neh. ;').

aku taw hang baca blog aku, aku sayang hang. apa yang aku habaq kat hang aku ikhlas. maybe dengan cara neh hang tak terluka. hang paham kan? thank you for everything. pasai baju tue, kalau ada jodoh hang bagi kat aku. kalau tadak jodoh, hang bagi kat bakal awek hang ;)) . iloveyouuu <3 ;')


love you,
syafiqah <3

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.