Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

my superb duperb

firstly ; MUNIRAH MANSOR.
___________________________________________________________

kami taklah sweet sayanggg pon. meqapuuu ja hampa neh noh. meluat ngat aihhh!. tapi stai dak gambaq paan tue? HAHA. kojiaq kan kak pikah neh moon. alahh moon, kak pikah sayang moon jugak la. even dulu kita ada perang antara junior senior. kan? kan? iloveyouuu MADU SAYANGGG. <3

lastly ; FARAH HAZIMAH
___________________________________________________________

sumpah aku gelak tengok gambaq kita weh! tambah tambah gambaq bie. mana stai weh?! hahha. time kita tengok wayang tue, aku tak kisah hang picit picit tangan aku. HAHA. hang memang gutu. kalau dak, time hang pi tengok wayang dengan Nur Hidayah, hang tak la pi taqik baju dia. nasib baik hang tak wat gutu kat aku. HAHA. mama, iloveyouuu. and, thank youu mama. rindu rawatan spa mama, dan tangan adik dah sihattt!!!. 

dayah tue merangkap makcik adik jugak ka ma? haha 


P/S : i love both all of youu. :))

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.