Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

pendapat.bukan kutukan.

aku rasa aku tak leh tengok orang guna bahasa manja neh. aku rasa semak pala je. rasa macam nak muntah apa yang aku makan tadi. boyfriend aku ada guna ayat tue, tapi aku tau dia saja nak mengedik dengan akuuu, aku tak kisah sangat sebab aku tau dia bukan jenih manja manja neh. 

contoh ayat ; "itew cuke awak. cuke angat angat" contoh saja. seee, comel jew ayat tue kan. rasa macam 'alahaiii girl neh, comel nyeee' tapi masalahnya yang taip tue bukan budak budak dah boleh kahwin dah. adik aku yang tingkatan 2 pon tadak nak taip macam tue. ewwww! aku semak pala. tadi aku ada baca blog hamba Allah neh, aku sokong je apa yang dia post tue. rasa perasaan dia cam akuuu ;p. 

tue satu hal, satu lagi. edit edit picture. wahhh! wahhh! bukan aku nak cakap aku tak penah edit edit gambar neh tapi over sangat kalau yang ada edit tue. kalau edit just background gelap or whatever tapa, bagi cerah sikit ke aku tak kisah sangat tapi kalau edit sampai mengubah ciptaan Tuhan macam mana? ;) . muka dah lawa dah comel, tapi kalau edit edit sangat sampai aku rasa macam 'alahai minah neh.' sorry la beb. aku bukan nak cakap aku hebat ke aku lawa ke apa tapi please la. kalau natural picture okay kan? ;)

SR ;)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.