Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

kinda boringg

mula cuti semester pada 28042011 kalau tak silap. dan sekarang dah masuk two months saya bercuti. meninggalkan test pad, pencil box yang pen hitam dah hilang tataw lepaih mana, kad matrik yang dah berhabuk dalam rak, beg yang kena apa entah comot tak basuh sampai ke sekarang, yuran poli yang tak bayar lagi walaupun masa nak dekat masuk poli back again, kasut purple yang selalu pakai apabila pergi kenduri, pergi berjalan dan dating, heeeee.

assigment, bapak rinduuuu gila. rindu time nak tiru bila ada tutorial Financial Accounting. rindu nak kelam kabut buat qeja pagi buta padahal petang nanti dah nak bagi. tiru time quiz. tidor bila ada lecturer mengajar, tambah tambah kalau time tue lecture pulak. rindu nak gosip dengan kawan kawan bila ada HOT NEWS. rindu makanan cafe yang MAHAL ya rabbi.

fine, actually rindu nak belajaq. serius. boring sangat dok rumah. pagi bangun, sapu sampah, hantaq adik pi sekolah, makan, mandi, tengok tv, kah kah kah, tidoq, bangun pulak, amik adik, makan, mandi, tengok tv. semua perkara yang melibatkan semua tue kecuali MANDI banyak dengan wawan. yess, my brother. tadak makanan, kami share duit beli roti, maggi. daif nyaa. hahahaha

cepat la 06072011. cepat la masa berlalu. dah tak tahan nak belajaq. tapiiiii, hampa tengok la nanti, saheh ada aku post pasal 'tension' 'stress' 'sedih' pasai poli. ngeeeee. normal untuk student macam kita :))


aku tak sabaq nak tgok junior baru
junior yang aku sayang
ngeeeeee, welcome to poli rome-oo 
;)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.