Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

the beginning

hello peeps and good evening. tudiaaaa! kali neh nak post pasai tension. HAHAHA. empat hari belajaq tension dahh baq hianggg. lanie, aku ada qeja. dah mula kena buat tutorial. okayyy, no hal. tapi masalah problemnya sekarang lanie ; BUKU. paham dak buku? tension gila kotttt.

sebabnyaaa, lanie POLITEKNIK tueeee, hat aku tengah dok belajaq tueee dok buat sistem student cari bahan, lecturer just dengaq and mengajaq gutu ja. tapi lani, buku pon HARAM tadaakkk dan tataw nak beli buku apa. fine, memang salah aku. tapi PASAIPA TIME BATCH KAMI MASUK PIHAK PIHAK TERTENTU BUAT SYLLABUS BARU?! cuba teqang mai? tolong sattt nah

gila tension kottt. senio senior guna syllabus lama. and IN MALAY. not ENGLISH. memang, kami sebagai student memang paham yang nak buat macam UNIVERSITI. tapiiii, kena paham sama. STUDENT POLI macam mana, kalau nak buat SISTEM yang macam gila babeng bagi student tension pon pada pada la. UNIVERSITI pon lecturer bagi bahan, lepaih tue punya pasai hang la hang nak pi library ka, hang nak makan bahan tue ka apa ka. lanie, BUKU pon tadak cena kami nk studyyy? heqan dakkk weh?! ishhhhhh

dah tue, suruh pi cari kat libraryy. awattt? dalam library tue ada 100 buah buku yang ikot syllabus kaa?! mampuih nak pinjam buku sedia, dok renew sedia. haishhhh! aku tak paham laaa pihak pihak yang bertanggungjawab neh. perlukaah ikot syllabus baru? kalau perluu, bagi la ada bahan untuk STUDENT BARU yang macam KAMI nie.

macam macam gilaaaa, dah la kelas aku kena cop KONTROVERSI. cam haram lagiiii. bukan buat menatang loqlaq pon. HEQAN BAQ HIANG. neh, ada qeja lagi neh. buku pi kelas bawak maw taw la. tak men la buku harga dua tiga puluh, maw ratus ratus nak kena bawak. dah la tebai nak mampus. haishhhh!!!!!

sorryy, mood bengang
thanks. KBYE

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.