Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

it's gonna be toughh

hello peeps. sorry sebab dah lama tak update. seriously busy this week, next week and next next week. dua hari baru mula kelas, tapi dah bagi kerja berbagai. and, guess what? last semester and last last semester boleh bagi MC if absent. but start this semester dah tak boleh kot. okayyy, what the heck? kalau orang tue sakit nak mati kena pakai jugak kaa? lecturer cakap walaupun absent if ada MC dikira tak hadir and still zero. uhhhhh. pelikkann?

this semester empat paper kena final. tiga accounting. satu law. uhhhh, okayyyy! accounting. accounting. time dengaq pon dah rasa macam nak mati. tapa, sabaq jala. bukan kita sorang ja yang ambik paper tue, tiga kelas ambikk paper tue. hahaha, dok buat terukk boleh. kan kan

duit, serius kesian kat abah. duit belanja lagi, duit minyak lagi, duit buku lagi. kalau dapat duit PTPTN kan senang. tapi bila pkiaq pikiaq balik kena bayaq balik tue yang problem. jasa abah mama gila banyak kot. betapa parents susah cari duit untuk anak anak. dulu abang abang suma dapat PTPTN sebab tue tak kacau sangat duit parents. dalam sebulan bapa ratus dah abah habiskan untuk anak dia ;')

boyfriend. muahmuah, heeeeeee. meqela dah. cangak giiii, poli sekali gatai sedia la. hahahaha. dok jumpak sedia. kat cafe jumpak. kat park jumpak. ceceyyyy, meqela meqela. tapi takk pon ;'). mana ada jumpak dia. susah jumpak dia. dia bangunan len, kita bangunan len, kalau rehat macam sekali. lagu tue laaa. ihhhhh, tujuh hari lagi neh nak anniversary, insyaAllah :).

thanks membaca coretan saya malam ini. thanks sangat. nak tidoq, mengantuk. lepaih start belajaq neh qeja tidoq awai jaaa. mula mula, tengok laa mggu depan kaaa saheh time neh dok pulun wat qeja. paih tue, dok buat pala tension kat blog. noh noh. hahahaha.

love,
nur syafiqah abdul rahman

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.