Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Rayaaa :')

This year raya kat kampung mama ; Baling. Then, kali kedua dengaq raya kat kampung abah ; Kuala Lumpur. Sekarang dah confirm raya kat KL. Dua dua belah mama abah dah tadak atok nenek. Tok belah abah meninggal time tue aku still kecik lagi. Atuk pulak meninggal time aku form3. Tokwan belah mama meninggal time mama abah belum kahwin. Maktok meninggal this year :')


See, nak balik kampung sekarang neh pon tataw kat mana, dah tak rasa keseronokkan raya macam time dulu dulu, time kecik kecik. Sekarang, raya just adik beradik. Sepupu sepapat. Kadang kadang depa pon nak raya belah depa nuh jugak.


Confirm raya KL balik 28hb masa birthday abah. Dan seminggu cuti memang takkan ada kat rumah. Sebab melawat sedara. Duit raya confirm akan makin sikit, bukan apa dah besaq. Tak gadoh nak duit banyak. Kannn?


Kalau boleh kembalikan nostalgia lama, time kecik kecik dulu kan best? :')
Seriouslyy, aku rindu sangat kat Maktok aku. Sihat sihat then tetiba sakit. Tadak punca. :')


BYE :')

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.