Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Farhan,


This guy, ilovehim very much. Imisshim very much. Iwanthim very much. I want him to be a good daddyy, handsome daddy to my baby. I wanna marry with him and wanna be a good wife to him. Wanna spend time everyday, every momment, every second, minutes, hours with him. Wanna see his face yang like a handsome perasan Kamal Adli, perasan that his face like a Randy Pangalila, perasan that his hair ala-ala Justin Bierber, and perasan his lips like Angelina Jolie :')

I swear by God, i love him badly. Love him sebab dia orang lelaki pertama yang mencuri hati dan tahan selama 2tahun 6bulan. Perangai dia yang kebudak-budakkan selalu bagi aku naik angin, perangai dia yang suka wink wink his eyes selalu buat rasa macam nak geget ja mata dia, because his have a beautiful pair of eyes. Perangai dia yang suka menjerit bila drive selalu buat aku rasa macam nak halau dia kuaq ja, perangai yang comel dia selalu buat aku rasa macam nak ngappp ja dia. Biaq puaih hati akuuu! :')



Dear farhan, pikah sayang paan sangat sangat. Kenapa paan tak percaya semua apa yang pikah cakap? Kenapa paan nampak semua pikah hina? Kenapa paan rasa pikah yang salah? Kenapa paan still care of me padahal kita dah break sayangg. Why? :') .Hmm, pikah nak pan jadi husband pikah, tapi pikah takut kita takleh bahagia? Paan, please be with me. Please, dont leave me :'). I'm hurt. Serious i'm hurt. Pikah tak larat nak explain nak bagi paan faham sebab paan still nak pikiaq diri pikah neh hina kan? Okayy, go on paan, pikah takkan explain anything about me and HIM. You hate me very much an? Okayy, pikah redha. Paan, insya-Allah kalau ada jodoh ada la. Nah, :)

Iloveyou Muhammad Farhan Bin Abu Hasan very much. I really really meant it :')

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.