Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Mi manca ♥

Greetings friend.


Means of "mi manca" is i miss you from translate google. Buwaaaaaaa.

GELI


Heyya bro, partner, dad, my guardian, my twins, sweetheart, stupid boy, fucking boyfriend, my abie, my soulmate, and so on.


Thankyou for everything bro, thankyou a lot. Last week, i'm very very sorry. We're fight and make you angry with me. I broke my sim card and jadi gila sat mengamuk tak tentu pasal. You pujuk saya, say sorry and hug me. First time in my life i guess you hug me. And and and i'm very touched. Hihi, and and and sorry for everything, everything what i've done to you all this time.

Bro, you pernah cakap kan at your mom right? You said "kalau ada orang masuk minang Pikah, abang nak mama pi masuk minang Pikah gak" time tu kita break kan. Time tu masa zaman awak dengan Adlin awak tu kan? Masa awak cerita kat saya pasal tu, saya nampak awak serius taaaaaaapiiiiiiiiii macam bangang ja sebab awak selalu main-main. But i know you, kalau awak serius muka awak lain, suara awak lain. :)


Hoi bro, thankyou sebab dok bagi aku makan sedia bila keluaq dengan hang. Ehem! Kalau dalam kereta mesti kita suka menyanyikan, melalak macam orang gila. I love you bro, partner.

#Gambaq dalam facebook Paan tu, actually aku yang paksa dia boh. Muahaha, aku dah cakap tengok muka kami macam kembar tapi dia kataaaaa "mana adaaaa! Aku tengok besaaaaa ja". Uhhhh, kan? Ada orang teguq! Bongok! 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.