Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Belum belajar dah stress

Assalamualaikum. Tadi ada class, bukan class kot, okay, pendaftaran modul. Then, cotcetcotcet, PA bagi tahu lecturer yang ajar for this semester. And guess what? She teach us. Again, she teach us. Who? Who? Sapa lagi kalau bukan Madam, Puan, Mama Ramlah Yusof merangkap lecturer yang agak straight. Ouhhh, damn it.


Ask Mama, "Ma, Puan Ramlah hat ajaq kaklong tu ka?". And she said "halahhhh, hat tu la".


Hello, subject dia 4 kredit okay. That's mean 6hours mengadap muka dia. And, tiga hari berturut-turut okayyyy. Mama Mus cakap that subject sharing, after raya lecturer lain pulak. Tapi tapi tapi, nak tunggu lepas raya tu, nauzubillah like hell. Mudah-mudahan kuatkanlah kami semua.


Disebabkan itu la dinamakan tajuk untuk malam ini belum belajar dah stress. Stress sebab dah tahu apa akan kami hadapi untuk semester ini. Sebab dah survey dah masa semester tiga lagi pasal lecturer tu. And, say HI PUAN. =,=


Dengar cerita la kan, peraturan kamsis untuk pelajar perempuan boleh balik 9.00pm sekarang. Wah, syok la depa. And, Shakinah budak yang sudah blacklist kat kamsis dapat. Saidon tolong kot, haha. Tapi dah warning Kinah, before final keluaq. Dok rumah sewa. Hahaha, senang nak jadi cikgu ajaq anak murid hat pandai macam kami ni.


And girls, aku taw semester ni kita pulun FA3. Tobat eh. Macam waktu kita pecah otak study sampai lewat malam, bangun pagi, dan hahahaha kat depan rumah masa time study Costing. Ouhhh girls, i miss that momment.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.