Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Augustino


Assalamualaikum dan salam ramadhan. Yee, dah nak masuk dua minggu puasa tapi baru sekarang ucap. Rasa belum terlambat. Rightio? Dan, alhamdulillah juga kerana masih bernafas dan mampu untuk menyempurnakan rukun islam yang ketiga. 18/07 hari tu tidur rumah sewa sebab anniversary. Yeeee, tahun ketiga. Alhamdulillah. Bagi apa kat bam? Bagi patung the smurf je, takdak duit leeeeeee. Nanti bila ada duit boleh la belikan dia apa-apa, after raya. Weheeee. 


Alhamdulillah. Hihi. Bam bagi apa kat aku? Bagi penampaq. Hahaha. 


Dan dalam bulan puasa yang mulia ini sudah dua kali berbuka bersama dengan bam. First dengan his maktok, makchaq dan ciknir. Second with mama Farah. Yang first tu buka dekat rumah maktok jeeee, dan yang second tu buka dekat Tat Nasi Ayam je. 


Study pula, still stress. Financial Accounting 3 macam bangang. Keee aku yang bangang? Sebab apa yang Encik Kamal ajaq semua tak masuk, dan sangat-sangat-sangat lajuuuuuuuuuuuuu dan sangat-sangat-sangat stress sebab dia suka panggil his students untuk buat kat depan. Sooooo, frusted! And masalah kelas yang tak habis-habis jadual clash dengan jadual carry Gayatari. Suruh drop takmau, then buat selfish. Please laaaaa, kenapa la kelas aku ada sorang budak yang macam tu? Asyik menyusahkan orang je. =,=



Besok nak masuk 15 ramadhan katanya, dan ada baca dalam satu blog pasal satu suara yang memberi amaran kepada penduduk bumi bahawa akan munculnya Imam Mahdi dan Dajjal. Nauzubillah. Sesunggunhnya hamba-Mu ini banyak dosa Ya Allah. Semoga kita umat Islam dilindungi oleh-Nya. Amin :')


Syafiqah
1/8/2012

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.