Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Alhamdulillah

Assalamualaikum and good evening :D


Hello beloved followers. Post kali ini pasal ape ape jeeeee. Hihihi. Sekarang rindu mama dan abah. Rindu sangat-sangat :'). Abang ada, baru je balik. Farah @ Mama pun ada temankan lagipun this weekend ada kursus kahwin. Ina balik kelmarin dalam hujan. Alhamdulillah, selamat sampai di rumah :D



Sekarang mama abah, alhamdulillah selamat sampai di Madinah selasa hari tu. Sekarang still lagi di sana. Baruuu je mama hantar mesej cakap "jubah kat madinah cantik-cantik. Macam nak beli semua jeee" comel je. Hihihi.



Insya-Allah 2hb November mereka pulang ke tanah air. Pray for jemaah haji and also to my parents :').



#sorry kureng post now. Busy, :D

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.