Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Girlfriends

Assalamualaikum everyone. Ouhh, very very tired. Well, baru balik dari jumpa darling-darling kite tadi. Baru je lepas mandi, baru juga lepas save our picture in lappy then tetiba terdengar bunyi. My second brother punya kereta langgar pintu then kemek. Bukak pintu over sangat, let's pray for him. Hahaha.


Hari ini pakai baju kurung yang sama dari tengahari tadi sampai la maghrib. Dengan busuknyaaa, dah la sudah berkurun lamanya tak wearing shawl tetiba hari ini menggedik pakai shawl, mahunyeeee selekeh aku ni. Alahai. 



See, meet my-baby-bucuk-masham merangkap kawan-sekatil-sebantal-sebelajar-semakan-seminum at hostel masa sekolah teknik dulu. Actually, dua ekor darling saye ni memang sangat lama tak jumpa, i guess after masuk poli terus bye-bye. And si seekor darling saye ni, memang lepas form 4, pindah teknik lagi la lost contact. Tup tup sekolej dengan dua ekor darling saye masa di teknik dulu. Kecilnye dunia ni kan? Hihi.


Check it out our pictures :)



Darling pertama Najwa Husin, sicomel, Darling kedua Zawani Azizan 


Darling ketiga Yasmin Yusuf 


Then lepas jumpa ketiga-tiga darling ni, memandulah ke rumah mama pulaa. Her sister bertunang tapi malangnya ketika saye sampai bakal pengantin tiada sebab photoshoot. Sadness :(. Kot-kot boleh bau aroma kahwin awai ka, tak sempat sayeee :(. And my baby classmate pun adeeeee. Tak sempat nak snap dengan mama, kelam kabut. Hahaha

Let's check it out our picture :)



Gambar ni ja lawa, yang lain hampeh!


And last sekali, memandu ke destinasi terakhir iaitu Jubli Mas yang tak berapa mas sangat. Jumpa la si-gemok-gedempol-pipi-bulat tu dengan Fatin Liyana. Hat si-gemok-gedempol-pipi-bulat ni pun dok nak jumpa, nak jumpa, last-last jumpa juga la kat jubli. Bawak ipad, tapi semua gambar tak lawa! Ni yang nak naik angin ni, last-last handphone aku juga yang lawa. Hahaha


Let's check it out our picture



Si-gemok-gedempol. Hahaha

Sesungguhnya diriku begitu bahagia jumpa dengan my darling-darling tersayang sayee ni. Me love you guys, xoxo :). Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.