Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Gossip girl

Assalamualaikum everyone, and hi to everybodyyy. Hehe, actually sama ja kan? Okayy, who cares? Wuhaaa, lamanya tak up-date-blog ni, lama, laaaamaaa sangat kan? Alaaa, orang busy kan, kelas pun dah bermula, mana nak sempat. Hari tu semester break pun tak sempat, sebabnya sibuk dengan movie marathon. Pagi, siang, petang, malam ja, movie-movie-movie-movie. Sampaikan tak keluar bilik, okayyy menipu! Keluar bilik for bath and eat, i guess sometimes tu sambil mengunyah kot watching movie. Weheeeee, and guess what? For three weeks semester break no dating. I gosh, Alhamdulillah. Save duit kami berdua. Hahaha.


Actually, i download movie Batman. Since 1989 untill 2011 punya cerita Batman aku download. Ini semua gara-gara mendengar lagu James Bond 007-Skyfall tu laaaaaa. Background orkestra punya music dalam lagu skyfall tu dah macam movie Batman part Batman nak selamatkan penduduk Gotham. Just because of that, acceptance tak? Then, lepas tengok semua movie Batman tidur. Download movie, watching Phineas and Ferb sambil menyanyi and selalu ajuk cakap Professor D "perry the platypus" actually, aku tak tahu pun platypus tu sememang sejenis binatang dan tak tahu pulak memang binatang tu wujud. Fool!


Okayy, dah cakap kan tadi kelas dah bermula. Baru seminggu bermula, dan cuti balik seminggu sebab christmas. Yippieeeee! Alhamdulillah ini ada semester terakhir berada di Polimas yang sememangnya sangat aku sayangi sampai terkutuk-kutuk laaaaa, sayang punya pasai. Result semester 5 sangat-sangat shit. Communicative English i've got c+, diploma weh! Nampak sangat aku terukk. Lim Choi Jie yang terer BI sampai Muet dapat band 3 pun dapat sama cam aku. Haihhh, stress betoi! But i'm still glad sebab no repeat this semester. Alhamdulillah :)


Kbye. Assalamualaikum.
Xoxo :D

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.