Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Birthdays and the end.

Assalamualaikum and good evening. Hello. Hye. 



New year post ini berdasarkan aktiviti masa bulan Disember baru-baru ini. Boleh? Boleh? Boleh? Okayy. On 19th of December 2012 last haritu, merupakan ulang tahun beranak sayee dengan kembar sayee yang lain. Ulang tahun saya dan Teoh Way Nee yang ke 20 dan my baby twinny yang busuk masam ini Nur Amalina Ahmad Zubir itu yang ke 18. She's called me tepat pukui 12.10 i guess. Lupa dah pun. Hahaha.



And here, some picture of us. Celebrate my birthday and Way Nee at Kfc's Jitra. Thanks guys. Okayy, acara ini dihadiri oleh satu kelas, 35 student. Rare gilerrrrr :p


Sabiha Sudin :)


Nikky and Mummy :)


Me and my twinny, Way Nee :)


And, we're cuti almost one week because of Christmas. Then, 30th of December we're started class balik. I wish kat Syafirul three times, hahahaha. Punya excited, actually lupa birthday dia. Itu pun nasib baik Pah bagitau, kalau tak aku lupa dah. Hahaha, and besoknye 31st December pula, last day for 2012 itu merupakan birthday Naimah. And we're celebrate kat kelas je. Actually nak celebrate dekat Tasik DarulAman, hujan pula, but it's awesome okay :D
Here, some pictures :)

Syafirul Jalani, hello little brother, haha


Naimah Zainol, hello. Hahaha

Macam mami muka dia kan? Hahaha. Me and sister



Alhamdulillah juga, sudah berakhir tahun 2012. Dan bersyukur ke hadrat illahi kerana diberi peluang selagi kepada hamba-Mu yang jahil ini untuk bernyawa lagi. Semoga umur kita dipanjangkan lagi. Amin :). Umur pun dah meningkat, dah 21 tahun dah. And my baby sayang Muhammad Farhan sudah 20tahun dah, becaqqq dah dia. Boleh masuk minang kot noh? Hahahaha. So, here. I wanna wish to my followers and visiters Happy new year guys! Thank you for reading and usha-usha my blog :)



Assalamualaikum. Bye. Good night :)






No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.