Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Married.

Assalamualaikum.


Heyya girls. Heyya boys.



Next next week gonna cuti for one week. For celebration Chinese New Year. And, dah cuti tu mestilah kenduri kahwin banyak gila. Kan? Kan? So, dalam kenduri kahwin yang akan ada dalam musim cuti itu termasuk la satu-satunya sister yang aku ada. Peliks ke? Sebab tahu aku just ada two big brothers and seorang lil sister kan? Yes, this is my sister merangkap jiran tetangga yang aku dibesarkan depan mata dia. Hahaha. 



Here it is.






Ini waktu kami keluar :p



Yes, kenal? Haha. She's a only one sister yang aku ada. And now, 10th of February she's getting married with Wan Ahmad. How sweet them. And i'm proud of her. Because jodoh mereka kuat. Alhamdulillah.



Lepas ni, dia akan follow her husband tinggal kat Johor. Err, husband? Ewwww! Hahaha. And akan tukar status daripada Cik Afifah ke Puan Afifah. Hehe, see. Congratulation Afifah. Pikah akan doakan kebahagian Pipah and Amad. Amin. 



Sedih ni, lepas ni kalau balik AS nak gossip pun segan. Amad ada. Haha. Me love youu :*

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.