Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

Dulu sekarang

Wednesday
13 of February 2013
8.40pm
While hearing the song from Walk Off The Earth : Cant takes my eyes off you.


Assalamualaikum and good evening. Happy Chinese New Year to all my friends yang menyambutnya. Gong xi fa caii. Okay then, dulu dan sekarang. Banyak bezanya, terlalu banyak perbezaan sampai tak terhabaq nak habaq dalam post kali ini.



Hear, my sister sudah berkahwin. Tetiba sebak. Okay lah, kawan yang sudah dianggap kakak. Akhirnya, alhamdullilah jodohnya sudah sampai dan sudah berkahwin dengan kekasih hati. Sepanjang kenduri mereka syukur tiada perkara buruk berlaku, alhamdulillah.




Banyak kot perkara kami buat sebelum itu, masa fah balik Kedah kami banyak spend time together. Banyak kenangan dengan dia, banyak sangat.

  • Main padi kering tengah bendang sambil buat sofa, buat rumah. Then bila Pakcik Mail lalu semua sembunyi. Hehe
  • Masa cuti sekolah main hantu dengan Wawan, hantunya ialah saya sendiri dan dimekap oleh Afifahismailomar sampai dia menangis sebab takut. Padahal dia yang mekap. Hahaha
  • Naik basikal sampai jatuh sebab saya geletek Faa. Hahaha
  • Lepak depan rumah sampai maghrib baru reti masuk rumah. 
  • Lepak malam-malam sampai kena gigit nyamuk
  • Kutuk boyfriend sendiri sampai gelak-gelak
  • Gossip pasal secret dan gelak sama-sama
  • Overnight sampai pukul berapa pagi, lepas tu subuh liat bangun
Rindunyaa Pipah. Pagi tadi (13/2/2013) dia nak balik dah, tetapi tak pasti balik KL or Johor. Rasa macam sedih sangat. Sebab kawan dari kecil, sampai satu family dia kenai, sampai pi mana-mana semua dengan dia. Sedih sangat. :')



I hope you and Amad stop being argue la. Hahaha. 
I'm gonna miss you sisi :-*

Rihanna feat Mikke : Stay
9.06pm 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.