Selamat datang ke alam perceritaan dari Syafiqah (:

fanatic

Assalamualaikum.



You'all semua ada fanatic terhadap sesuatu tak? Something like things, or band? Nowadays kan semua perempuan banyak fanatik gila babeng dengan boy band. Such a horror movie. Bila their song ada dalam radio semua menjerit bagai macam gila.



*eh, rasa macam diri sendiri. HAHAHA.



Fanatic dengan Amar Asyraf, sehingga kan semua yang memiliki account twitter "tweet" pasal drama Setia Hujung Nyawa, siap hashtag lagi. Well, it's normal la. Aku pun mula-mula suka cerita tu, siap suruh si Paannone tengok lagi. Punyalah nak lelaki macam Zain tu, dah lama-lama naik meluat pulak. Skip-skip-skip and skip the beat.



Alah, fanatik tu semua orang pun ada. Benda biasa, dan aku tak dapat lari la dari fanatik ini. Fanatik K-Pop. Hahaha. Sangat fanatik, sehinggakan bila drive pun guna USB untuk dengar lagu K-Pop. Tapi tadak la fanatik over sangat sampai semua benda nak K-Pop. Just fanatik Ft Island and TVXQ ja. Dan sekarang ada penyakit baru, fanatik dengan band Walk Off The Earth. Sangat fanatik. Sampai satu hari tu search pasal depa ja. One Direction tergolong juga. HAHAHA.



About stuff, i taklah terlalu fanatik dengan stuff girls. Just tak boleh tengok ja, sebab nak beli. Blusher, lip balm, necklace, ring, perfume and many more! Itu bukan fanatik, itu FOBIA! Fobia bila pergi Watson, sebab ada je barang yang nak ambik.



So, fanatik ini semua orang merasa, dan semua orang asyik nak menjerit ja. Tapi fanatik tu biar berpada-pada. Kerana itu akan melalaikan. :)



Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.